domingo, 7 de abril de 2013

Jordi Dorca, y su blog ADVERBIA.
















GEOBLOG DEL CATALÀ CENTRAL

diumenge 7 d’abril de 2013

Manyoc de retalls








Heus ací, encapçalant aquest apunt d'avui, el darrer llibre de Josep Comas Areñas, en el qual s'han aplegat sis nous textos narratius que l'autor de Sora (altrament conegut com a Josep de Sora) ha escrit  aquests últims anys. 

Subvenida per ell mateix, i amb gran despesa d'il·lusió i de generositat, Manyoc de retalls es presenta amb continguts força variats i no es limita a l'entorn rural que, per vida, li és tan propi a l'autor.  Sense abandonar-lo -i, doncs, compartint amb nosaltres un bon esplet dels mots castissos que són tan característics dels seus llibres-, Josep Comas ens omple de joia amb un llenguatge genuí i gens cargolat, on els temes relacionats amb els valors hunans tenen un lloc destacadíssim. 


El goig, però, no ve pas sol, car hi puc afegir, amb gran satisfacció, que hi he estat convidat a fer-ne el pròleg, i després, com a bell colofó, he pogut participar en l'acte de presentació del llibre que es va dur a terme el dia de Pasqua al restaurant l'Antic de Sora. 

Us deixo, de moment, amb una imatge,  copsada per Marta Comas Rovira, en què es pot veure l'autor en la signatura de llibres.   










No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...